Директор на ЦСКА 1948 за ЦСКА-София: Това е Литекс! Смешни са коментарите да си сменяме името

0
pomorie cska 1948 89

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов заяви, че не вижда причина клубът да сменя своята емблема. Очаква се скоро ЦСКА-София да придобие емблемата на ЦСКА, за която бяха платени 8 милиона лева чрез свързаното дружество „Ред енимълс“.

„За нас няма никаква промяна спрямо това дали ще се придобият активите, или няма да се придобият. Ние никога досега не сме ползвали тази емблема, играем с нашата и не претендираме да е същата. Не виждам никаква причина да сменяме емблемата. Още повече чувам коментари да сменяме името, което е смешно“, заяви Гьонов пред колегите от „Дневник“.

„Ние не гоним вестникарски битки кой нов клуб е ЦСКА. Напротив. Искаме да печелим уважението на нашите привърженици, на нашите противници, да играем честно на терена и да побеждаваме с красива игра. Това е нашата цел, заложена от самото начало. Искаме клубът да се развива и постоянно гледаме Западна Европа. Смятам, че маркетинг отделът ни е един от най-добрите в България. Не искам да влизам в дискусии, но този отбор, който дойде тук, това е Литекс“, продължи шефът на „червените“.

„Ясно е, че хората, като чуят „ЦСКА“, и първата им мисъл е за „Българска армия“. Ясно е, че нашият отбор няма как да играе там, поне на този етап. За сметка на това „Васил Левски“ е в пъти по-добър стадион“, добави Гьонов.