Директор на Пирин разкри пред KOTASPORT договорен ли е капитанът на ЦСКА-София (ВИДЕО)

0
Снимка: cska.bg
-
-

Изпълнителният директор на Пирин – Таско Тасков – гостува в „Студио Дерби“ на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов, бившият рефер разкри дали е договорен капитанът на ЦСКА-София – Петър Занев, каквито информации се появиха напоследък. Тасков бе категоричен, че Пирин все още нито е подписвал договори с нови футболисти, нито има договорка с такива.

„Честитя на всички фенове на Пирин класирането в Първа лига. Надявам се, че там ще постигнем също толкова добри резултати, колкото и във Втора. Надявам се, че няма да бъдем „асансьор“, а ще бъдем фактор в първенството. Работим да се представим достойно. В края на седмицата очакваме собственика на Пирин да пристигне в Благоевград. След тази седмица ще има повече яснота за евентуални структурни промени, но според мен на 99% всичко ще се запази както досега. Няма да има гръмки новини.

До ден днешен Пирин не се е разбрал с нито един нов състезател. Не е и подписан договор с нито един нов футболист. До този момент няма и освободени. Всичко са само спекулации. Чакаме собственика, за да определим и бюджета, с който Пирин ще разполага. Очакваме помощ от Община Благоевград и местния бизнес. Има малко погрешна представа за Пирин, че има там един в Америка, който си дава парите и всичко е цветя и рози. Не е точно така. Ежедневно се борим с нещата, за да имаме по-голяма финансова стабилност и сигурност. За трансфери и финанси, може би другата седмица ще има повече яснота“, коментира Тасков в „Студио Дерби“ на KotaSport.com.

loading...