Директор на Левски разсипа агент: Моментната слава явно Ви е опиянила! Лъгали сте тези, на които сте обещавали

0
krasimir ivanov
-

Изпълнителният директор на Левски – Красимир Иванов, отговори на нападките на футболния агент Милко Бански. Мениджърът на Милош Цветкович бе гост в „Студио Дерби“ на KotaSport.com, а какви обвинения отправи и какво друго каза, може да си припомните ТУК, ТУК, ТУК и ТУК.

Ето и какво написа по този повод Красимир Иванов на профила си във Фейсбук:

По повод скорошните изказвания на агента Милко Бански искам да се възползвам от правото си на отговор.

Г-н Бански,

Вашата атака срещу нашия клуб и срещу мен се ожесточава. Моментната слава, която постигнахте с една публикация във Фейсбук явно Ви е опиянила за вчерашната Ви медийна изява.

Не съм учуден от Вашите подбуди, Вие зле прикрихте амбициите си зад думи, че мислите за доброто на нашия клуб. Тонът и времето, когато повдигате тези въпроси, преди 1/8 финал с Черно Море и предстоящия на 04.11. мач с Ботев Пловдив, обаче показват, че сте получили и външен стимул за Вашата безпрецедентна смелост.

Веднага искам да пресека всякакви съмнения във футболната общественост, че Вашата дума има влияние върху мен, г-н Русев или клуба. Вие не сте фактор на Герена и никой от нас не взема на сериозно Вашите брътвежи.

Ако сте обещавали нещо на някого, което виждате, че не можете да осигурите – няма да ви даря с емоционалната реакция, която би ви послужила за оправдание. Вашите думи просто нямат никаква тежест и сте лъгали тези, на които сте обещавали.

Ако пък си мислите, че сте в състояние да организирате медиен натиск пръскайки лъжливи обвинения за пропуснати ползи преди важни мачове, с което да ни принудите да платим нещо повече отколкото е заложено в подписаните от нас договори, за да си затворите устата, то знайте, че сте объркали адреса.

Жалко е, че в този опит опетнявате името на наши футболисти и Ваши колеги, които посочихте, че са споделили конфиденциална информация с Вас за техни клиенти, независимо, че едва ли отговаря на истината.

Позволявам си и един съвет към Вас, ако наистина искате да бъда осмян, то следващия път кажете, че не съм се събличал за физическо. Този аргумент е много сериозен и обикновено ме срива психически за седмици.

В заключение, преди да обявите в медиите, че преговаряте с нас за нещо, е добре поне да се обърнете към клуба. Иначе рискувате да Ви кажа, че лъжете, отново.