Директор на Левски познава желаните от Хебър от деца

0

Едва ли има човек на „Герена“, който да познава по-добре Атанас Кабов и Ангел Бастунов от Даниел Боримиров. Двамата израснаха през очите му по времето, когато той бе шеф на школата, а преди това и спортен директор.

Бастунов, за разлика от Кабов, не успя обаче да стигне до първия тим. Двамата са част от Набор 1999. Освен това са играли заедно с батковците като Илиян Стефанов, който е с година по-голям от тях, както и Георги Русев, Лъчезар Котев. Иначе след това се подвизават на терена с други играчи, които успяха да направят име. Зад тях в школата действа Андриан Краев, а по едното крило е Станислав Иванов. На вратата е Димитър Шейтанов. Част от този отбор е и Преслав Боруков преди да бъде привлечен от Шефилд Уензди.

Бастунов още през 2013 година се мести първо в Септември Сф, а след това в Ботев Пд. За да блесне в Кариана Ерден, откъдето бе привлечен от ЦСКА 1948. Кабов пък три пъти бе пращан под наем от „сините“, но в крайна сметка през 2020 година бе освободен и премина в Славия, а след това в Септември Сф преди да се озове в Хебър./ „Мач Телеграф“