Деветият „супер орел“ на „Герена“! Повечето бяха разочарования

0
Снимка: levski.bg
-
-

Осем досега са представителите на Нигерия, които са минали през Левски. Интересното е, че повечето от сънародниците на Шеху дойдоха с големи надежди, но се превърнаха в разочарования. Това важи най-вече за националите Гарба Лавал и Джъстис Кристофър, които дойдоха след световно първенство. Първият се оказа по-стар отколкото се представяше. Джъстис, който почина наскоро при неизвестни обстоятелства в хотел, предимно се лекуваше, но не играеше. Единственото, с което се запомни, е бой, който му бе хвърлен в столично заведение.

Следващата партида нигерийци бе доста по-успешна, ако не броим Баба. Темиле избухна и бе продаден за добри пари, а Ричард Еромоигбе се превърна в легенда. Екудайо Джайеоба пък не успя да разкрие докрай себе си, след като се контузи и бе опериран погрешно.

После още двама „супер орли“ дойдоха на „Герена“, но по-добре да не го бяха правили. Става въпрос за Дениран Ортега, който разочарова тотално. Бабатунде Адениджи пък се превърна в еталон за ялов нападател./ „Мач Телеграф“

loading...