Дани Моралес: Нямам представа кога Каранга ще се присъедини към отбора

0

Бразилецът Даниел Моралес все още е част от ЦСКА-София. Той беше помощник на Стамен Бел­чев през целия престой на хасковлията начело на тима. След напускането на Белчев на 1 май обаче Моралес остана без пост в клуба. Южноамериканецът все още е в неведение за бъдещето си на „Армията“, като говори по този въпрос пред „Тема Спорт“.

„Имам договор с ЦСКА и ни­кой не ми е казал, че напускам, нито пък че оставам. Очаквам през новата седмица да прове­дем разговор с ръководството и да изясним какво ще правим оттук насетне. Просто искам да имам яснота, за да си правя планове. Разбира се, бих се рад­вал да остана в клуба, но под каква форма – не знам“, каза Моралес. Не е изключено брази­лецът да бъде назначен за тре­ньор в школата. Той има опит в работата с подрастващи.

Моралес говори и за това какво се случва с Каранга. Той беше преводач на звездата и се грижеше за неговия ком­форт, но сега ситуацията е по-различна: „Фернандо е в Бразилия, но аз нямам контакт с него. Доколкото знам, той ве­че говори директно с ръковод­ството на ЦСКА. Нямам пред­става кога ще се присъедини към отбора“, заяви Моралес. Бразилецът е у нас вече 16 го­дини, като пристига през 2002 г. в Нафтекс. Играе още за Локо Пд, Черно море, ЦСКА, Спартак Вн и Локо Мездра. Работил е в Черноморец като скаут и в академията на Литекс като треньор.

Неясно е бъдещето и на още няколко човека от спортно-техническия щаб на ЦСКА-София. Хри­сто Янев и Владимир Манчев на този етап не са информирани дали ще продължат работата си като скаути, каквито бяха преди да бъдат назначени наче­ло на отбора. Доскорошният треньор на вратарите Ивайло Иванов също не е освободен от клуба. Ивайло Петров-Пифа пък се върна към работата си в школата, където се занимава с младите вратари.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук