Да видиш ти! Мисис България с медал от крос в Пазарджик!

0

Носителката на титлата “Мисис България“ Роксана Кирилова бе специален гост на четвъртото издание на спортния празник “Пазарджик Run Lacrima“, който се проведе на 8 септември в парк „Остров-Свобода“, съвместно с Община Пазарджик, фондацията на Роксана Кирилова „С любов към теб“ и Българската дедерация по лека атлетика.
Роксана Кирилова се включи в инициативата по покана на кмета на град Пазарджик Тодор Попов и златното момиче, гимнастичката Ренета Камберова – Световна шампионка и олимпийска медалистка от Рио де Жанейро 2016г., а сега мениджър на спорта в родния си град Пазарджик.

Роксaна демонстрира завидна спортна форма и се включи в 6-километровия крос, а на финала получи медал.

Роксана Кирилова е основател на Фондация „С Любов към Теб“, която се занимава активно с благотворителна дейност и подпомага различни социални каузи.

Роксана Кирилова е тренирала лека атлетика и не спира ежедневно да спортува. Именно към спорта е насочена и инициативата “С любов към спорта“.
По време на “Пазарджик Run Lacrima“, Роксана Кирилова представи втората изложба “С любов към спорта“ по идея на нейната фондация.

След Варна, това е втората тематична изложба, която показва най-популярните и достъпни места за спорт в Пазарджик.

“Идеята ми е такива изложби да направим в много градове на България. Искам да покажа на хората, че желанието да спортуват трябва да е по-голямо от оправданието, че нямат средства“. На кадрите е „Мисис България“ Роксана Кирилова , а снимките са дело на фотографа Милен Торбев. Следващата изложба ще е в родния град на Роксана – Силистрa.

loading...
предишна статияС Мъри дойде и чаканата революция
Следваща статияПродаден „червен“ капитан е №1 по европейски участия на своята възраст