Чутовен скандал! Обвиниха в побой бивш футболист на Ботев (Пд): Душеше ме! Заплаши, че ще ме убие

0
yunes hamza
-

Бившият нападател на Ботев Пд Юнес Хамза предизвика скандал в Румъния. Нападателят, който в момента е играещ треньор във Воинца, бе обвинен в побой. Тунизиецът започнал бизнес с приятели в Плоещ. Задругата обаче скоро се разпаднала, защото нещата не им потръгнали. За капак един от партньорите твърди, че Хамза му е свил тлъст чек, а това действие било свързано и с побой. Става въпрос за Андрей Ботошану.

„Той искаше да стане съдружник във фирмата ни, която се занимава с дистрибуция на хранителни и други стоки. Имах поръчка за цигари и знаех, че съм сложил чека на бюрото си. Но не можах да го намеря. Обадих му се и питам: „Пич, брат, при теб ли е?“. Той каза, че е в него. Обявих му, че ми е нужен. „Няма да ти го дам, няма!“. Отвърнах, че той е общ и това е престъпление. Напсува ме, но каза: „Ела в халето да поговорим, ще ти го дам“. Пристигнах там, а той бе с двама приятели. Влязох в офиса, но не помня какво ми каза. Успях само да промълвя: „Оставете ме, искам мир!“. Веднага получих удар в устата. Счупи ми веждата, всичко! Заплаши, че ще ме убие. Душеше ме, но успях да избягам. Един от приятелите му някак се дръпна, за да го направя. Страх ме е да спя у нас. Говорих с адвокат, който ме посъветва да не влизам повече в контакт с него. Прати съобщение на жена ми. Дали съм добре, имал ли съм нужда от него. Съжалявал, прекалил. Никой обаче не му отвърна. Бяхме, играли сме заедно. А сега дори не спя у нас, защото ме заплаши: „Ще дойда и ще те убия!“. Бил е 20 пъти у нас в последно време, дори и на Нова година. Там бяха и родителите ми. Не знам защо полудя! Имах впечатление, казах го и на полицията, че бе малко пиян (не твърдя, че е употребявал наркотици). Такива са му навиците. Видът му бе странен. И преди е избухвал, не съм първият, който е пострадал. Излива целия си гняв в удари и шутове. Но това, че може да има и нож – плаши“, разказа жертвата пред cancan.ro, цитиран от „Мач Телеграф“.

loading...
предишна статияЛоко Пд промени деня на последната си контрола в Турция
Следваща статияДвукратен шампион с Лудогорец скандализира: Българите слагаха вода в чашата за допинг тест! И аз направих същото
0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments