Чудо! Треньорът на ЦСКА 1948 получи вот на доверие

0
nikolai panaiotov
Снимка: facebook.com/fcCSKA48
-

Очакванията, че ЦСКА 1948 ще има нов треньор след дербито с ЦСКА-София, което бе загубено безславно с 0:2, не се сбъднаха. На този етап Николай Панайотов продължава да се радва на вот на доверие. Шефовете са били категорични, че са доволни от него. Те си затварят очите за това, че играчите не показаха нищо на стадион „Българска армия“. Тимът отправи само един точен удар към Густаво Бусато през първата част. След почивката пък нямаше и заритване в посока към него.

„Панайотов е треньор с бъдеще и ще продължи да си върши работата“, категорични били от клубната управа на много запитвания дали няма да предприемат смяна.

Мнозина смятаха, че Николай Панайотов ще бъде само временен вариант, след като неочаквано бе избран да замени Атанас Рибарски. Последният бе изписан набързо след загубата с 0:1 от Крумовград.

Иначе в момента „червените“ трябва да решат друг въпрос. Скоро изтича гратисният срок, който БФС отпуска за треньорите без лиценз Про, за да водят отбори от елита. Панайотов няма такъв, а това важи и за Виктор Димитров, който му помага. Така ЦСКА 1948 трябва да намери параван за Панайотов./ „Мач Телеграф“