Чомаков: Очаквам да видя нещо повече от играчите на ЦСКА! След пролятата кръв, ако в БФС имат достойнство, да си подадат оставките!

0
-
-

Любимецът на Сектор Г – Красимир Чомаков – сподели мнението си за представянето на ЦСКА-София. Той коментира и ексцесиите по време на мача между България и Унгария (2:2).

„Добро беше представянето на ЦСКА срещу Крумовград. Чака ги още много работа. Особено в офанзивен план. Все пак „червените“ затвориха мача едва в края. Резултатът 4:1 е малко преувеличен, защото до последно двата отбора се бориха. ЦСКА не бих казал, че блестеше. Важна е победата, но и късметът в даден момент няма да бъде с теб, ако не показваш добри игри. Резултатите ги има, но очаквам да видя нещо повече от играчите. Особено в нападение. В защита играят добре, но в предни позиции трябва да има разнообразие. Трябва още работа в атака. Предполагам, че се работи в тази посока. Показват агресия, което е важно. След паузата ЦСКА приема Етър на „Армията“. Не бих казал, че има значение кой е първи и кой последен в класирането. ЦСКА е домакин и е длъжен да вземе трите точки. Трябва сами да си направят лесен мача. Не мисля, че ще има отпускане и подценяване. Трябва да бъдат концентрирани от началото до края на мача“, сподели той пред „Мач Телеграф“. Чомаков коментира и представянето на националите и равенството 2:2 с Унгария.

„С оглед на последните мачове, които бяха изиграни, може да кажем, че имаше промяна в положителна насока. Не беше онази страхлива България от предните срещи. Винаги има какво да се желае, но на този етап мисля, че това са възможностите на отбора. Надявам се срещу Сърбия да покажат добър футбол и да се раздадат, както онзи ден. Това е най-важното, защото отбора играе за чест. Няма значение, че сме на последното място, защото играят за България! Това, което се случи извън стадиона, са много неприятни неща. Както за футбола, така и за България. Според мен трябваше да бъдат избегнати, но явно чашата преля. Това обединение на феновете е прецедент в българския футбол. Явно нещата са достигнали своя връх. Неприятно е и не трябваше по този начин да се изрази тяхното мнение. Ако хората в БФС са мъдри и имат достойнство след това, което се случи и всичката кръв, която беше пролята, най-нормално е да си подадат оставките. Да се надяваме, че това ще се случи, защото обстановката е много нажежена. Трябва да се сложи точка и да се надяваме да не се стига до същите ексцесии, защото може да стане и още по-лошо. Да се надяваме, че няма да се случи това“, завърши той.