Чомаков изригна: Вирусът дойде с Ел Маестро и няма лек!

0

Бившият играч на ЦСКА – Красимир Чомаков – сподели мнението си за поражението на ЦСКА-София от Пирин с 1:2 в София. Той направи интересен коментар за треньора Нестор Ел Маестро, който заяви след срещата, че в съблекалнята на тима е върлувал вирус и заради това отборът му е за губил от „орлетата“.

„Доста изненадващо е, след като си победил Левски, да загубиш от Пирин Благоевград. Ел Маестро каза след мача, че е имало вирус. Искам да кажа, че този вирус е, откакто е дошъл той и продължава. За съжаление не намираме лек. Колкото и неприятно да звучи, е така. Трябва да си кажем истина и да не се заблуждаваме. Не знам каква е причината. Не мога да кажа дали Нестор Ел Маестро трябва да си тръгне. Има си ръководство, което взима тези решения. Това, което наблюдавам, не отговаря на това, което ЦСКА трябва да бъде. Този отбор и тази година не успя да се пребори да стане шампион. И тази година всичко е ясно. Не бива да хвърляме вината изцяло на треньора. Всички имат вина! За мен е необяснимо как може да играеш толкова надъхано срещу Левски, а срещу Пирин де се сгромолясаш по този начин. Респект за отбора на Пирин, защото заслужено спечелиха. Момчетата показаха добра игра и се хвърлиха. Иван Тасев вкара много хубав гол. Може би ще стане част от ЦСКА, но да видим. Той е талантливо момче и има качества“, заяви Чомаков пред „Мач Телеграф“.

„За ЦСКА остана да се бори за Купата на България и да не изпусне второто място. Възможно в и него да напуснем, ако продължаваме така. Разликата с Черно море е минимална. Всичко може да се случи. Има още мачове до края на сезона и ще е много трудно. Феновете искат победи, но искат да виждат и добра игра. Късметът покри ЦСКА в някои срещи, но избяга. Като не показваш добра игра, няма как да го задържиш при себе си“, завърши Чомаков.

Обрат: Аматьорски клуб оттегли жалбата си срещу Гонзо и му пожела успех