Чистка в Ман Юнайтед! 7 си тръгват през лятото!

0
dzhim ratklif

Манчестър Юнайтед може да освободи до седем играчи през лятото като част от голяма чистка, съобщават медиите на Острова.

Предстои огромен “основен ремонт” през лятото в Юнайтед, след като сър Джим Ратклиф купи 25 процента от акциите на клуба, пишат изданията.Шефът на INEOS не губи време да постави своя печат върху клуба, като Омар Берада се присъедини като главен изпълнителен директор от съперниците Манчестър Сити, а Джейсън Уилкокс и Дан Ашуърт ще поемат важни роли в голямото преструктуриране.

И все пак се очакват много промени в състава, съобщава Manchester Evening News.Централните защитници Рафаел Варан и Джони Еванс са с изтичащи договори и се очаква да не получат нови такива. Първият е измъчван от контузии и Юнайтед отказа да задейства опцията за продължаване на договора на французина.Еванс пък направи няколко мача на ниво, но вече е на 36 години.

Третият страж Том Хийтън, който писа едногодишен договор, също ще бъде свободен, заедно с Брандън Уилямс – в момента под наем в Ипсуич Таун.Продуктът на академията не е играл за отбора на шампионата през 2024 г. и наскоро трябваше да се яви в съда, след като беше обвинен в вдишване на смешен газ, преди да катастрофира.

Антъни Марсиал, с 317 мача за Юнайтед, също изглежда с преброени дни на “Олд Трафорд”.Французинът отново е контузен и договорът му изтича през лятото. Последната актуализация гласи, че няма планове да му бъдат предложени нови условия.

Софян Амрабат не беше впечатляващ в престоя си под наем от Фиорентина, където ще се върне, след като Юнайтед избра да не активира опцията си да го купи напълно.

И накрая, младият Омари Форсън е друг, чието време в Юнайтед е към изтичане.

Той спечели изненадващ старт при поражението от Фулъм, но игра само осем минути оттогава и не изглежда вероятно да получи предложение за договор.