Чистка на треньори в ЦСКА 1948

0
borislav kiosev
-
-

Вторият и третият отбор на ЦСКА 1948 останаха без треньори днес, след като ръководството се е решило на промени заради слаби резултати, съобщи за БТА източник от клуба. Начело на втория отбор беше Борислав Кьосев, а на третия – Данаил Желязков.

Вторият тим на ЦСКА 1948 отстъпи с 0:3 на Литекс (Ловеч) във Втора лига и след 9 кръга заема 12-о място с 11 точки, на 3 от зоната на изпадащите. Този отбор миналата година спечели същото първенство с 11 точки преднина над Етър (В. Търново), който влезе в елита. Тогава в по-голямата част от първенството начело на дублиращия отбор беше Атанас Рибарски, който завърши начело на представителния тим.

Въпреки че е само на 43 години, Кьосев има доста сериозен опит във футбола. Работил е в школите на Септември (София), Левски (София), а в мъжкия футбол е бил начело на Спортист (Своге), както и на третия отбор на ЦСКА 1948. Резултатите във Втора лига от началото на настоящия сезон обаче не кореспондират с амбициите на клуба.

Данаил Желязков е от Стара Загора, дълго време работи с различни формации в детско-юношеската школа на Берое. От тази есен пое третия тим на ЦСКА 1948, който се състезава в Югозападната Трета лига. В него играят момчета до 19 години, а резултатите явно също не са удовлетворителни. ЦСКА 1948 III, въпреки добрите мачове, които прави, се намира на 15-а позиция с 10 точки и два мача по-малко. Само на 3 точки зад тях е и първият в зоната на изпадащите Витоша (Бистрица).

В същото време в ЦСКА 1948 III е назначен за треньор на вратарите опитният Йордан Господинов. Един от добрите специалисти в тази позиция поема работата от Йордан Йорданов-Жан, който отива в школата.

loading...