Чичо Венци за роден рефер: Помияр! Да му вдигнат паметник в Борисовата градина!

0
levski slaviq 313

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов скочи остро на някои от елитните ни футболни рефери, както и на шефа им Костадин Стоичков. Босът на „белите“ също като колегите си от Локомотив (Пловдив) е афектиран от съдийството на Ивайло Стоянов в мача на „смърфовете“ с ЦСКА (1:2). Както е известно, Славия, „армейците“ и Левски водят лют спор за класиране в Лига Европа. Към момента втори с 56 точки е ЦСКА, което им гарантира директна квота, трети с 53 е Левски, а „белите“ имат 52. Третият в крайното класиране ще играе бараж за Лига Европа срещу седмия – Черно море или Ботев (Пловдив).
„Искам да има разбирателство и клубовете да играем феърплей, а не като срещата между Локомотив и ЦСКА онзи ден. Всички видяхме този помияр Ивайло Стоянов какво направи. Шефът му Костадин Стоичков е виновен, че му дава мачове. Той трябва да си подаде оставката и да си заминава заедно с тези трима-четирима доказано поръчкови съдии. Говоря за Ивайло Стоянов, Николай Йорданов и още няколко. Те са една групичка, която изпълнява поръчки!“, разкри Стефанов пред Блиц.
„Дори и да не се класираме в Европа, няма проблем. Да сме живи и здрави най-важното. Сега поне съм спокоен, че ЦСКА се класира. По-точно казано: Ивайло Стоянов ги класира. Помогна им да продадат Али Соу“, коментира босът на Славия.
„На този съдия трябва да му издигнат паметник в Борисовата градина“, каза още Стефанов.