Чезари пред KOTASPORT: Пренесоха манталитета от Ловеч на „Армията“! Стойчо е последният ход (ВИДЕО)

0
-
-

Бившият член на Управителния съвет на ЦСКА – Лъчезар Николов – гостува в „Студио Дерби“ на KotaSport.com. Чезари сподели мнението си за събитията в ЦСКА-София.

„Третото място за ЦСКА е доста обидно, несериозно е да се борим за второто място. Това, което се спускаше отгоре, е резултатът. Стойчо Младенов е единственият правилен и може би последен ход. Той ще успее. Знам как събирахме отбора след „Титан“, бяхме останали с един футболист само – Стойчо може да направи от нищо отбор.

В момента отборът не е лош, имаше групички в него. Пренесоха манталитета от Ловеч на „Армията“ – голяма грешка. Не ми се ходеше на мач, за да не гледам лицето на Стойчо Стоилов. Или на някакви такива, които не са свързани с ЦСКА, с целия им селски манталитет. Аз цял живот съм на този стадион.

Нормално е публиката да реагира. Армейският дух изисква, Кирил Домусчиев докога ще ни е виновен. Любо Пенев не го оставиха да работи! Три месеца и хайде като в Ловеч. Така не се прави. Избери добър треньор, направи селекция. Това е последният ход на Гриша Ганчев, той трябваше да направи това преди доста години. Стойчо Стоилов не е за този клуб, съжалявам.

Явно Гриша Ганчев е проумял накрая начинът, трябва да се остави Стойчо Младенов да изправи отбора и да работи. Байерн сменя треньори, но има ли успехи? Ние завършваме трети, Байерн печели титли, играе в Шампионската лига. Не е коректно това сравнение. Стойчо Стоилов няма капацитет да се нагърби с управлението на ЦСКА. Да, той изпълнява нарежданията на Ганчев, но това е ЦСКА, не е Ловеч. Ако не ставаш да направиш отбора шампион, довиждане.

Като нямаш успехи, нещата не са добри. Пий си кафето с приятелите, но трябват резултати, феновете изискват, длъжен си да държиш ниво. Г-н Ганчев трябва да изчисти задълженията си към стадиона и да престанe да си пише дългове на името на ЦСКА. Питал съм го защо го прави, той ми каза: „прехвърлям от единия джоб в друг“.

Ако г-н Ганчев реши да си ходи, да намери сериозни хора. Няма да измислим топлата вода. Феновете не могат да запомнят имената на футболистите, така е. Някога обвинявахме Кирил Домусчиев, че в Лудогорец има много чужденци. Сега ние май имаме повече чужденци.

ЦСКА 1948 имат техните виждания, те са част от нас. Публиката иска силен ЦСКА, двете ръководства да седнат да се разбират, това не е проблем на феновете. Навремето помня след едно равенство с Пирин, беше Спас Джевизов треньор, стана нещо страшно. Публиката на ЦСКА има претенции, това е. Не могат да ни направят така, че да се радваме на второто място. Това е най-страшното“, заяви Чезари в студио „Студио Дерби“ на KotaSport.com.

loading...