Честита Нова година!

0
Happy New Year 2023
-

Честита Нова година, уважаеми читатели на KotaSport.com!

Изпратихме още една странна година. Такава, в която вече опитваме да се отърсим от ужаса на COVID-19 и да се върнем към нормалния си начин на живот. Макар и ненапълно отпратен, коварният вирус вече отслабва значително, а всички се надяваме той да развее бялото знаме през започналата преди секунди 2023 година. През отминалата вече 2022 година станахме свидетели на първото в историята Световно първенство по футбол, проведено посред зима. Надпреварата в Катар завърши с триумф на Аржентина, предвождана от гениалния Лионел Меси. Левски спечели трофей след над десетилетие трепетно очакване от „сините“ фенове. ЦСКА-София зимува на върха в класирането на Първа лига, а Лудогорец е втори. България успя да победи Гибралтар, а и да задмине Кабо Верде в ранглистата на ФИФА. Битката за президентския пост на БФС продължи с пълна сила. И още, и още, и още…

Пожелаваме на всички през 2023 година най-вече здраве, защо последните години ни показаха колко бледнее всичко останало и колко е незначително. Пожелаваме ви сиянието на отминалите светли празници да озари вашите сърца и през 2023 година ви донесе удовлетворение и сили за бъдните дни! Най-искрени благопожелания за ползотворни дела, за топлота и доброта, за дни на радост, за мигове на сбъднати мечти!

Екипът на нашата медия благодари за доверието, което ни дадохте през отминалата, 2022 година. Същевременно обещаваме, че с утроени сили ще работим през новата, 2023 година, за да оправдаем това доверие, да не ви подвеждаме и да ви държим винаги информирани за случващото се в света на футбола и спорта.

Честита Нова година! Наздраве!