Черноморец съди бивш шеф на школата

0
-

Черноморец ще даде под съд бившия шеф на школата – Илиян Илчев. Повод за това е интервю от вчера на бившия футболист. Според бургаския клуб, в него бившият им служител е наговорил куп лъжи, за което ще му се търси съдебна отговорност. Ето какво написаха „акулите“ на страницата си във Фейсбук:

„Акули“,

Уведомяваме ви, че ще бъде заведено дело срещу бившия служител на Черноморец – Илиян Илчев. Въпросното лице наговори куп лъжи в свое интервю от вчера. Това този път няма да го подминем с лека ръка, тъй като става въпрос за уронване на престижа както на клуба, така и на хора, които ежесекундно живеят с Черноморец и мисълта как една от емблемите на Бургас да просперира. Нямаме намерение да влизаме в кръчмарски спорове по медиите, отговаряйки му в негов стил, затова ще му дадем правото да докаже истинността на думите и твърденията си пред компетентните органи.

И тъй като ние не обичаме да говорим празни приказки, само ще припомним ФАКТА, че детско-юношеската школа на Черноморец никога досега не е имала кондиционен треньор. Детско-юношеската школа на Черноморец също така никога досега не е имала по двама треньори в набор. Можем и да гарантираме, че децата в ДЮШ на Черноморец не са намалели, а дори напротив. Интересът на деца и родители към школата е повече от сериозен, а нови желаещи да тренират при доказаните специалисти в нашата Академия има постоянно. Вече започна и изграждането на нов терен, който също ще може да се използва от нашите таланти.

loading...
предишна статияСобствениците на ПСЖ се интересуват от закупуването на Ман Юнайтед
Следваща статияСпеция готви бартер, включващ БГ национал
0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments