Черноморец направи първа копка на новия терен с изкуствена трева (ВИДЕО+СНИМКИ)

0
parva kopka dolno ezerovo 16
-
-

Черноморец направи първа копка за новия терен на базата си в Долно езерово, който ще бъде с изкуствена трева. Той ще бъде с размери 100х55 метра. Игрището ще бъде изграждано от фирма „Красимир Димитров – 80“ – изкопни и дренажни работи. Изкуствената настилка ще бъде изработена от UNISPORT.  Тревното покритие ще е на един от лидерите в производството на изкуствена трева – LANO SPORT Белгия.

Игрището е планирано да бъде напълно готово в рамките на 3 месеца. Инвестицията се поема изцяло от спонсорите на клуба.

На днешното събитие присъстваха основният спонсор на Черномроец – Васил Данов, както и почетният президент Тома Томов. Именно те двамата дадоха начало на строителните дейности за съоръжението, което няма да има аналог в Бургас.

Сред гостите бяха зам.-председателят на спортната комисия в ОбС Бургас – Георги Георгиев и председателят на ОС на БФС-Бургас – Димитър Костов. Присъстваха футболисти и треньори от мъжкия отбор и школата на Черноморец, както и ръководителите на клуба.

Припомняме, че съвсем наскоро започна изграждането и на терен с естествена трева. Работата по него, по централния терен, както по цялата база продължава с пълна сила.

loading...
#
предишна статияМанчев: Започвам да избистрям в главата си тези, на които ще дам доверието си
Следваща статияЛудогорец отнесе Берое при дублиращите отбори