Черно море чака 150 бона от трансфера на национал в Турция

0
martin minchev
-
-

Черно море очаква финансови постъпления не само от продажбата на Матеус Машадо в близкото бъдеще. Както е известно, 20-годишният бразилски нападател беше трансфериран в белгийския Зулте Варегем, като сделката може да достигне близо 1 милион евро с различните бонуси.

Също така обаче, юношата на варненци Мартин Минчев премина преди дни от Спарта Прага в елитния турски Ризеспор. През лятото на 2020 г., когато продадоха нападателя в Чехия, моряците си запазиха 20% от следващ негов трансфер. Според запознати сега те очакват над 150 000 лева от сделката за 22-годишния футболист.

Варненци продължават да се готвят за домакинството си на Берое в петък от 20:00 часа. Тимът, воден от Илиан Илиев, ще опита да продължи много силното си представяне от началото на сезона, извело го до втората позиция във временното класиране с 6 победи и 2 равенства от 8 мача. Все още не е ясно дали в игра ще може да се завърне капитанът Даниел Димов, който лекува травма. Привлеченият за заместник на Машадо централен нападател Брено пък най-вероятно ще остане без документи за срещата./ „Тема спорт“

loading...