Черниаускас не тренира вчера с ЦСКА-София

0
-
-

Всички национали на ЦСКА-София освен вратаря Витаутас Черниаускас вече се готвят с отбора. Част от представителната селекция бяха Николай Бодуров, който донесе победата над Казахстан с гол с глава за 2:1, Божидар Чорбаджийски и Станислав Манолев. Кирил Десподов пък игра и за мъжете, и за младежите и реализира на два пъти при 3:0 над Словения в евроквалификация. Заедно с него във формацията до 21 години бяха бековете Александър Георгиев и Стойчо Атанасов. На разположение на Стамен Белчев са и юношите Никола Борисов и Радослав Живков, които бяха част от селекцията до 19 години.

От ЦСКА-София съобщиха, че Чорбаджийски е пропуснал мача с Казахстан заради контузия, но е здрав и ще е на линия за срещата с Ботев (Пловдив) в събота от 20:00 часа на “Армията”. Единственият отсъстващ Черниаускас ще се присъедини към заниманията днес. Той остана резерва за Литва в контролата с Армения (1:0), а вместо него под рамката бе бившият вратар на Ботев Ернестас Шеткус.

Двубоя с “канарчетата” за ЦСКА-София ще пропуснат наказаните Фернандо Каранга и Бодуров, като други кадрови проблеми на “Армията” няма.

loading...