Чакан за голова машина на „Герена“ на път да си събере багажа

0
deni alar 1
Снимка: levski.bg
-
-

Висящо е положението с едно от новите попълнения на Левси – Дени Алар. Нападателят е нает от Рапид Виена за една година, но едва ли ще остане за пролетния полусезон, ако се представя както досега, пише „Тема спорт“. Алар още няма гол за първенство. За наем Левски ще плати 150 хиляди евро, а заплатата на играча е от порядъка на 25 хиляди евро.

Ако всичко с възстановяването на оперирания голаджия на Левски Станислав Костов е наред, той трябва да стартира зимна подготовка на пълни обороти. Той и сега се готви с тима, но още е твърде рано да се говори за пълноценно участие в заниманията.

Трети от новите – Насиру Мохамед засега не влиза в плановете на Левски, а и той е с 3-годишен договор. Ганаецът разочарова треньорите още с първата си поява на терена, а онзи ден и медиите в родината му написаха, че предстои раздяла на крилото със сините.

Още един от новите – Мазурек, няма проблеми от подобен характер. Той обаче пропусна вчерашното занимание на сините поради травма. Другият нисичък офанзивен халф – Нашименто, също бе извън строя заради болежки.