Бразилци, японци, араби и турци в битката за подписа на бивш футболист на Лудогорец

0
cafu
-
-

Бразилският Куяба ще се опита да задържи за постоянно бившия футболист на Лудогорец Джонатан Кафу, но е изправен пред силна конкуренция на няколко чуждестранни отбора.

Според iG Esporte бордът на директорите на Куяба трябва да се срещне с представителите на нападателя през този уикенд, за да се опита да постигне споразумение.

32-годишният играч е под наем от Коринтианс до декември тази година, същият период, в който изтича договорът му с Тимао.

Албирек Ниигата от Япония, Дамак от Саудитска Арабия и турски клуб, чието име не се разкрива, са част от отборите, които се интересуват от подписа на Кафу, който вече има опит в чужбина.

Джонатан Кафу пристигна в Коринтианс през 2020 г., след като напусна Бордо. Подписването на нападателя обаче не даде това, което се очакваше. Той игра само в три мача за Тимао, единият като титуляр, и не успя да вкара гол.

През последните три сезона нападателят беше в Куяба. За Дурадо има 106 мача, с 12 гола и 13 асистенции.

С бърз престой в Сао Пауло играчът натрупа след това опит във футбола в чужбина, носейки фланелките на Лудогорец, Цървена звезда и Ал-Хазм от Саудитска Арабия.

loading...