Бразилска перла поднови тренировки с ЦСКА-София

0
jeferson
-

ЦСКА-София вчера поднови тренировки след два дни и половина почивка. На заниманието с отбора бе и Жеферсон, който до миналата седмица не се готвеше с представителния тим. Бразилецът беше по специална програма заради контузията, която получи по време на лагера в Испания,пише „Тема спорт“.
Жеферсон може да е готов за първия кръг от плейофите срещу Черно море, но не се знае дали ще попадне в групата. От една страна, той изостава в кондиционно отношение. От друга, има четирима чужденци с паспорти извън ЕС, а сред 18-те могат да попаднат не повече от трима. Жеферсон може да остане извън групата заради това правило. В ЦСКА-София се надяват, че преди старта на плейофите БГ паспорти ще получат Енрике Рафаел и Евандро. Ако това се случи, ограничението за чужденци извън ЕС ще отпадне като проблем.
Голяма част от футболистите на „червените“ се възползваха от по-дългата почивка и посетиха родните си места. Главният мениджър на клуба Стойчо Стоилов пък разпуска в Рим. „Армейците“ не са планирали контрола в паузата за националните отбори.