Браво! Кобрата дарява $2,5 млн. от боя с Джошуа в борбата с COVID-19!

0

Кубрат Пулев ще направи огромно дарение в битката с коронавируса, след битката за световната титла на IBF срещу Антъни Джошуа. Кобрата направи това обещание пред „Билд“. Предполагаемата сума е 2,5 милиона долара. Това е половината от 5-те милиона, които той ще вземе от мача с Джошуа.

„Искам да стана първият българския световен шампион в свръхтежката категория след победа над Антъни Джошуа. Ако е необходимо, съм готов да се бия без публика. Големите пари в бокса идват от телевизионните права.

Информациите от последно време, че съм се разделил с треньора Ули Вегнер заради работата ми с Джо Гусън, не отговарят на истината. Ако Вегнер е здрав, той ще бъде в моя ъгъл. Гусън е само опция, ако Ули не в добро състояние. Искам Вегнер да е на ринга и да ме прегърне като световен шампион.

Ще даря 50% от парите, които спечеля от мача с Джошуа, за неуморните герои в борбата с коронавируса. Ще дам за лекарите, медицинските сестри, болниците и за закупуване на необходимата апаратура, за да се справим с този дяволски вирус“, обяви Кубрат Пулев пред „Билд“.