Браво! Десподов даде стипендия на две ученички в родния си град!

0
despodov stipendia

Футболист номер 1 на България Кирил Десподов връчи стипендия на свое име в родното си училище в град Кресна.

Днес, 09.06.23г., капитанът на националния отбор и на Лудогорец Кирил Десподов връчи обещаната от него стипендия в СУ „Свети Паисий Хилендарски“ гр. Кресна.С наградата бяха удостоени ученичките Мишел Илиева от 7-ми А клас и Анастасия Ташева от 8-ми клас.

Те са сред отличените ученици, отговарящи на редица критерии като отличен успех, постигнати високи резултати в състезания и олимпиади, добро поведение, без наложени санкции и отсъствия по неуважителни причини.

Тъй като и двете момичета отговаряха на поставените изисквания, изразиха писмено мотивите си защо да получат наградата, което да бъде решаващо за избора на Десподов .

След прочита им, капитанът на Лудогорец реши да връчи и на двете ученички стипендия, тъй като според него тези деца я заслужават напълно.Мишел и Анастасия получиха плакети с техните имена и парична награда, която ще бъде връчена на техните родители.

Ръководството на СУ „Свети Паисий Хилендарски“ благодари на Кирил Десподов за жеста и се надява тази стипендия, която ще дава всяка година, да бъде мотивираща за всички ученици.