Браво! Десподов даде стипендия на две ученички в родния си град!

0
despodov stipendia
-

Футболист номер 1 на България Кирил Десподов връчи стипендия на свое име в родното си училище в град Кресна.

Днес, 09.06.23г., капитанът на националния отбор и на Лудогорец Кирил Десподов връчи обещаната от него стипендия в СУ “Свети Паисий Хилендарски” гр. Кресна.С наградата бяха удостоени ученичките Мишел Илиева от 7-ми А клас и Анастасия Ташева от 8-ми клас.

Те са сред отличените ученици, отговарящи на редица критерии като отличен успех, постигнати високи резултати в състезания и олимпиади, добро поведение, без наложени санкции и отсъствия по неуважителни причини.

Тъй като и двете момичета отговаряха на поставените изисквания, изразиха писмено мотивите си защо да получат наградата, което да бъде решаващо за избора на Десподов .

След прочита им, капитанът на Лудогорец реши да връчи и на двете ученички стипендия, тъй като според него тези деца я заслужават напълно.Мишел и Анастасия получиха плакети с техните имена и парична награда, която ще бъде връчена на техните родители.

Ръководството на СУ “Свети Паисий Хилендарски” благодари на Кирил Десподов за жеста и се надява тази стипендия, която ще дава всяка година, да бъде мотивираща за всички ученици.

loading...
предишна статияЛевски удължи договорите на трима (СНИМКИ)
Следваща статияОсвободен от Миньор става спортен директор на Локо (Пд)