Божков към Тити: Друг идиот няма да вземе акциите на Левски

0

Баскетболният треньор Константин Папазов, който искаше да вземе акциите на футболния Левски от Васил Божков, направи любопитно изказване. В предаването „ЕвроДикоф“ той започна да чете хронологията на своите разговори с обвиняемия бизнесмен във „Вайбър“. Тити върна лентата към 10 май, неделя.
„Обаждане, разговор седем минути, в който г-н Божков казва: „Искам да бъдеш спокоен, пращам акциите. Има два варианта – на теб или до Бойко, той пак на теб ще ги даде, защото друг идиот няма, който да се намери да ги вземе“. Разказах му какво виждам за Левски и той вика: „Това е розов сън“. Вечерта ми се обади в 00:30 часа и ми каза: „Тити, реших – на теб ги пращам, утре ги пращам по DHL. Аз ли да го кажа или ти?“
Аз акциите нямаше да ги дам на Бойко Борисов. Действията на г-н Божков към министър-председателя са подигравателни. Смятам, че имам едни от най-големите топки в държавата.
На 29 април на обяд г-н Божков обявява на Павел Колев, че ще върне акциите: „Да дойдат предателите, да ги взимат“. Под предатели визира синия фен, не конкретно някого. Дарението на Пеевски помага да се отложи мъртвата хватка. Пеевски е помагал много пъти на Левски“, каза Тити Папазов.