Божигол облича отново екипа на Етър

0
Снимка: levski.bg

Валери Божинов е изненадата в състава на „Звездите на „Етър“ за предстоящия мач срещу „Звездите на България“ от САЩ-94 за стотния юбилей на великотърновския клуб! Божигол отново ще облече виолетовия екип и ще играе заедно с шампионите от „Етър“ от 1991 г. Валери се завръща при „болярите“ след далечната 1999 г., когато вкарваше голове с виолетовата фланелка.

„Дойде време да обявим и изненадата в отбора на „Звездите на „Етър“! Рамо до рамо с „виолетовите“ легенди, станали шампиони през 1991 г., в очаквания с огромен интерес мач срещу Пеневата чета, ще има и още едно „звездно“ попълнение. ВАЛЕРИ БОЖИНОВ излиза с екипа на „Етър“ на 25 април!

Божигол, защитавал цветовете на отбори като „Лече“, „Ювентус“, „Фиорентина“, „Парма“, „Манчестър Сити“, „Спортинг“, „Левски“ и ред други в богата си футболна биография, ще облече отново виолетовия екип! Отново, защото „Етър“ е един от първите отбори в състезателната кариера на Валери. Той играе тук през 1999 г. в детския тим заедно с имена като Иван Петков, Росен Ванков, Илиян Трифонов… Само ще припомним, че именно „Етър“ бе последният му български отбор, преди да се завърне в родния футбол в „Левски“ през 2014 г.“

„Тази история, която има „Етър“, тя не може да се изтрие. Това е история, която е писана и ще продължава да се пише!“, сподели преди време Божинов.

Валери, добре дошъл отново на „Ивайло“!