Босът на Септември разкри две трансферни цели на Левски, едната е и на ЦСКА-София

0
chandarov

Босът на изпадналия от елита Септември София Румен Чандъров заяви пред „Тема Спорт“, че Левски има интерес към сина му Асен Чандъров и Здравко Димитров. Дуото е част от плановете на Петър Хубчев за селекцията на сините. Двамата са анонсираните от треньора на сините потенциални нови попълнения, които са национали, състезаващи се в различните гарнитури на България.

„Интерес към тях има не само от Левски, но и от други отбори. За момента няма нищо конкретно.

Към Здравко Димитров има запитване както от сините, така и от ЦСКА и други тимове, но на този етап с никой не сме се споразумели. Двамата все още са играчи на нашия клуб“, заяви Чандъров.

Той отговори и на въпрос дали има интерес в Септември да бъдат взети под наем някои от младите играчи на Левски. „Всичко е възможно, но не сме водили все още разговори, ако за това ме питате. Успяхме горе-долу да си запазим отбора – единствено чужденците си тръгнаха. Ще се опитаме да се завърнем в Първа лига по най-бързия начин, като използваме инерцията от миналия сезон. Смятам, че разполагаме с добър отбор. Школата продължава да функционира добре. Нищо не се е променило. Ако си тръгнат един-двама, веднага в състава ще бъдат включени двама-трима от младите ни футболисти“, добави още той.

На първата тренировка на Левски Петър Хубчев обяви, че сините имат договори с 8 национални състезатели, но се надява скоро бройката им да стане 11 или по-голяма. От „Герена“ имат сериозен интерес и към централния защитник на Ботев Пловдив Кристиан Димитров, който играе за А националния тим на България. Както обаче KotaSport.com информира, към него има оферта и от белгийския Гент.

Първо в KOTASPORT: Белгийци опитват да цакат Левски за БГ национал