Босът на Крумовград обяви бъдещето на Алекс Колев

0
aleksandar kolev
Снимка: facebook.com/FCKrumovgrad
-

Голмайсторът на Крумовград и Първа лига – Алекс Колев – остава в тима и за пролетта. Това обяви пред „Тема Спорт“ босът на новака в елита Басри Саров. Както е известно, националът бе желан от Левски, както и от някои клубове от чужбина, но до трансфер не се стигна. Пазарът у нас затваря днес. Той бе категоричен, че няма да има и входящи сделки.

„Алекс Колев остава и вкарва, и е национал. Какво повече може да искаме. Има договор с нас до лятото на 2025 година. Този трансферен прозорец няма да ходи никъде. Сега ни чакат два тежки мача с Локомотив Пловдив и Левски. Може да ги излъже и Колев пак да вкара“, пожела си Саров.

„Станислав Генчев работи много добре. Обедини отбора по време на лагера в Турция и резултатите не закъсняха. Продължаваме в същия дух“, добави босът на Крумовград. Той отказа да разкрие кого ще подкрепи клубът на конгреса на 15 март.

„Ще гласуваме, но нека не коментираме сега тази тема“, лаконичен бе Басри Саров. Той продължава да се надява, че отборът ще се завърне да домакинства в елита в Крумовград.

„Имаме уверението на кметицата, че ще започне ремонт на стадиона. Искаме и се надяваме, че ще играем у дома в Първа лига“, завърши президентът на новака.