Борислав Попов остава изпълнителен директор на БФС

0
borislav popov
-
-

Президентът на БФС Георги Иванов заяви, че Борислав Попов остава изпълнителен директор на централата.

„Не е нужно сега да обявяваме имена. Всеки, който си е вършил съвестно работата, е на работа в БФС. Няма нужда сега да сочим с пръст. Всеки един от членовете на Изпълкома, който е силен в неговата си област, е разпределен там. Адвокатите отговарят за правните неща. Те са хора, които ще работят с министерствата. Ще ги видите на сайта кой за какво отговаря. Ще видите функциите им“, сподели Гонзо.

„Борислав Попов е изпълнителен директор на БФС и не е коментирана неговата смяна”, добави той.

“Ще си запазя за себе си дали съм търсил някого от екипа на Димитър Бербатов. В БФС трябва да работят професионалисти и такива с авторитети в обществото. От екипа на Бербатов отказаха да имат човек в Изпълкома. Дали с тях ще говорим, дали ще ги каним, ще го обсъждаме. Към края на първенството сме и трябва да се концентрирани върху други неща. Ще имате окончателните решения“, каза той на въпрос за Добрин Гьонов.

Попов е роден на 26-ти ноември 1955 г. в град Ямбол. Завършва Юридическия факултет на СУ „Климент Охридски“, специалност Право. Дълги години работи в Столичната община, след което е старши съветник по юридическите въпроси в Министерски съвет и секретар по юридическите въпроси на президента на Република България Петър Стоянов. Между 2001 и 2005 г. е заместник-областен управител на град София, а от 2006 г. е изпълнителен директор на Българския футболен съюз.