Боби Димитров би контра на шефовете на Ботев (Пд): Още не са разбрали в какъв клуб са дошли! Това не е нито Виста, нито Фрамад Амагер

0
stadion hristo botev koleja
Снимка: facebook.com/botevplovdiv

Борислав Димитров използва профила си във фейсбук, за да отговори на позицията на Ботев (Пд), която бе поместена в клубния сайт. Ето какво пише той, без редакторска намеса:

Правото ми на отговор:

1.Никога не съм оспорвал постигнатото от футболистите Трифон Пачев и Атанас Пашев.Истински легенди на клуба без никакво съмнение,а щом са доволни от резултатите на школата и втория отбор….това вече е друг въпрос.

2.Не получавам отговор за биографията на „легендата“ на израелския футбол Даниел Коен.

2.Комерсиалните ми интереси…..тук вече не знам какво да отговоря.

Ще си позволя да дам и няколко БЕЗПЛАТНИ съвета.

Никой не може да отрече,че собственика дойде в труден момент и стабилизира клуба.Никой не може да отрече спечелените медали-респект.Остава усещането обаче,че още не са разбрали в какъв клуб са дошли,това не е нито Виста,нито Фрамад Амагер.Колкото по бързо осъзнаят,че Ботев го е имало и преди тях,че е клуб със собствена идентичност,богата история и страхотни фенове ,толкова по бързо ще имат шанса същите тези фенове да ги припознаят като техния отбор и стадиона ще е пълен не само на дербитата.Хората в това число и аз, искат правилно подбран отбор с 5-6 качествени БЪЛГАРИ ,в добавка 3-4 наистина класни чужденци които да правят разликата,и към тях да бъдат добавени 5-6 талантливи български момчета и толкова млади чужденци(от настоящите има с добър потенциал).Направете това и феновете ще са доволни и бизнес проекта ще е много по лесно осъществим.

Направите ли това,а то ще се усети когато всички преди мача скандират имената на футболистите и след мач ги поздравяват дори и при загуба значи сте успели г-н Зингаревич.

Направете го и ще съм първият,който публично ще ви поздрави.