Благотворителен турнир събра 10 хиляди лева за деца на загинали полицаи (ВИДЕО+СНИМКИ)

0
-
-

Традиционният благотворителен турнир за събиране на средства за деца на загинали полицаи и служители на МВР се проведе в Бургас. Той бе организиран от ФК Свети Никола, със съдействието на община Бургас. Двубоите се проведоха на базата в спортен комплекс Славейков в морския град. Участваха общо 18 отбора от 5 държави. В надпреварата победител стана тимът на Долж (Румъния), който на финала победи Скопие (Република Северна Македония) с 5:2. Това потвърди прогнозата на главния организатор на събитието Павлин Ковачев, който преди турнира обяви северните ни съседи за фаворити.

На трето място е обединен състав на Сърбия и Босна и Херцеговина, а четвърти останаха полицаите от Видин.

Организацията протече перфектно, а спортно-техническото ниво бе завидно, на базата на това, че става въпрос за аматьорски турнир от работещи служители в сферата на вътрешната сигурност.

Общата сума, която бе събрана от благотворителност, е 10 хиляди лева. Тя ще бъде разпределена между 18 деца на загинали полицаи, които са на възраст до 18 години, и живеят в регион Бургас.

loading...
#
предишна статияМъри: Имаме мечти – титла или купа ще са лъвски скок! Левски е в изключително тежка ситуация, не е спасен
Следваща статияДраган Михайлович започна подготовка с Левски