Бивш национален селекционер: Искам да си дойда от Русия! Ама като гледам- става само с ферибот!

0

Бившият селекционер на националния отбор на България за мъже Пламен Константинов, който преди няколко дни изведе Локомотив (Новосибирск) до шампионската титла в Русия, заяви че иска да се прибере в България, но не знае точно кога ще може да го направи.
“Планирам да се прибера в България, но прекъснаха финалите в Русия и полуфиналите за Купата на Европейската конфедерация по волейбол (CEV). По план сега трябваше да играем турнир от “Финалната шестица” в Суперлигата на Русия в Новосибирск, но… прекратиха всичко. Сега няма начин как да се прибера освен с ферибота Варна – Иличовск…. Чакам да пуснат отново полетите от Русия”, заяви Пламен Константинов във видео интервю в предаването на “На кафе” по Нова телевизия.
“Много са разликите – да си шампион като треньор, и като състезател. Кото треньор – цялата година ти е мъка евентуално, за да постигнеш някакъв успех и тогава се появява коронавирус… Трябва да постигнеш резултат без да може да влияеш точно на другите хора в отбора…”, добави старши треньорът на Локомотив (Новосибирск).