Билети от 100 до 1000 паунда за Пулев-Джошуа, пускат ги в петък

0

Мениджърската агенция на Антъни Джошуа – “Мачрум”, официално потвърди, че 1000 фенове ще гледат на живо битката между световния шампион на WBA, WBO, IBF и IBO и претендента Кубрат Пулев. Британецът ще защитава коланите си на 12 декември (събота) в “Арена Уембли”..

Ей Джей не се е бил на родна земя повече от две години насам и затова еуфорията сред боксовите фенове е много голяма. Билетите за мача на цена от 100, 200, 300, 500 и 1000 паунда за ВИП местата, ще бъдат пуснати в продажба на 4 декември (петък) в 10:00 часа. Те могат да бъдат закупени чрез сайтовете www.axs.com и www.stubhub.co.uk.

Рекордна цена за Пулев-Джошуа по телевизията

 

Ще бъдат въведени строги изисквания и мерки за безопастност, за да се предотврати разпространението на COVID-19. Eдна от тях например е, че в залата няма да бъдат допускани хора, които са имали положителен тест за COVID-19 две седмици преди събитието. Присъстващите ще трябва да посочват номера на личната си карта и адреса си на входа, а също и да носят маски.


“Не мога да ви опиша колко съм щастлив да видя феновете да се връщат в залите за нашите боксови събития, заяви Еди Хърн, управляващ директор на “Мачрум”. – Екипът ни свърши невероятна работа през последните 10 месеца. Ние живеем и дишаме чрез енергията и атмосферата, които създава публиката. Страхотно е, че зрителите могат да се върнат за битката на Ей Джей, който през последните няколко години счупи всякакви рекорди за посещаемост в Обединеното кралство и извън него. Това е много позитивен ход за бокса и целия свят. Добре дошли обратно!”

loading...