БГ минифутболът завладява Сърбия през уикенда

0
paok visotski
-

Българският мини футбол се завръща в Сърбия с пълна сила този уикенд!

В периода от 9-11 декември предстои изключително силният международен турнир в Цариброд, Сърбия, в който ще се включат топ отбори от България и съседката ни.

Започваме с току-що излъчения крал на София в мини футбола – шампиона на Бизнес Топ 8 Villa Mark. Момчетата на Нено Георгиев са най-горещия отбор в момента и със сигурност искат да затвърдят титлата си и с отлично представяне в Сърбия.

Тук е отборът на Денис и Приятели – шампион на Efbet Winter Masters и състав, който ни представи достойно на международната сцена тази година в Анталия на Euro Business Cup.

Не трябва да забравяме и New Vision, един от топ отборите в Надежда, който редовно се включва в турнирите на БАМФ в цялата страна. Същото важи и за доказаните бойци на Зенит Церово, който демонстрират перфектна организация.

Честта на Самоков ще се брани от доказания тим на Шивачите, които през годините спечелиха не един и два трофея на национално ниво и бяха топ конкуренция за съперниците си.

Генерала и приятели обещава силна игра и силно трето полувреме, поведен от вечния голмайстор Димитър Ников.

ПАОК Расник ще представлява Перник и ще защити достойно класата на местното първенство, организирано от Влади Светославов.

Фламенго София обещават много бразилски ритми и самба в ритъма на Селесао на и извън терена.

Младите таланти от Орлин Пирдоп пък ще демонстрират за пореден път характера на своя регион пред сериозната конкуренция. Те са сборен отбор с тима на Мирково, които пък ще внесат допълнителен опит.

Един от най-редовните и организирани отбори в Надежда, Атлетик Душанци, също е на линия. Отличният колектив се представя на ниво в лигата на Мартин Драганов, а сега ще се пробва на международно ниво.

Епъл Джулюница е още един от доказаните отбори на национално ниво в БАМФ и търси своя голям пробив.

Перспектива Кюстендил пък само затвърждава прогреса на спорта в своя регион и ще бъде жаден за добро представяне в Сърбия.

Лебедка БГ София е сравнително нов отбор, който също няма търпение да дебютира на международно ниво. Същото важи и за отбора на Керелски София.

Нека не забравяме и топ представителите на Сърбия -Желюша и Цариброд, които традиционно представят на ниво местната школа.

Ще участват 16 отбора, като те ще бъдат разделени в 4 групи по 4 състава. След изиграване на групите първите два тима от група продължават към елиминациите на състезанието.

Нека напомним, че се завръщаме в Сърбия за първи път с турнир свободно записване от коронавируса досега.

Нещо повече, зимният календар при нашите домакини от Цариброд предлага още цели 5 турнира в следващите месеци – три със свободно записване, един за ветерани и един за IT компании.