БФС: Жалбата на ЦСКА-София e допустима!

0
cska fenove
Снимка: facebook.com/SectorGStand
-

Апелативната комисия счита жалбата на ЦСКА-София за наказанието от два мача без публика за допустима. „Червените“ ще трябва да предоставят видеозапис от обжалваните моменти от мача с Лудогорец, както и да се изслушат представител на клуба, председателя на Дисциплинарната комисия или упълномощен от него човек, както и главния съдия на мача Георги Кабаков, за да бъде взето крайно решение.

АПЕЛАТИВНА КОМИСИЯ

РЕШЕНИЕ № 10 /05.05.2023 г.

Относно : Жалба на ПФК „ЦСКА-СОФИЯ“ АД, срещу решение на ДК при БФС от 02.05.2023 година

Апелативната комисия, разгледа постъпилата жалба от ПФК „ЦСКА-СОФИЯ“ АД, с която се иска преразглеждане на наложените наказания срещу решение на ДК при БФС от 02.05.2023 година, в частта с което е наложено наказание, по реда на чл.37, ал.1, т.4, б, (Б), предложение 1, във връзка с чл.6 ал.7 от ДП на БФС 2022/2023 и в цялост на наложената имуществена санкция спрямо ПФК „ЦСКА-СОФИЯ“.

Апелативната комисия, след като се запозна с жалбата и решението на ДК при БФС

Реши:

Счита жалбата за допустима и насрочва заседание на Апелативната комисия за 10.05.2023г., за вземане на решение по същество, като изисква представяне на допълнителни доказателства, както следва:

Видеозапис от обжалваните в срещата моменти.

Да се поканят за изслушване :

Законен представител или надлежно упълномощено лице от ПФК „ЦСКА-СОФИЯ“ АД

Председателя на ДК или упълномощен от него друг член от ДК

Георги Николов Кабаков – гл. съдя и Диян Христов Вълков – ас. съдия на футболната срещата от 28 кръг на ППЛ между отборите на ПФК „ЦСКА-СОФИЯ“ и ПФК Лудогорец 1945.

СЕКРЕТАР Ап.К.:

/Н.ВЪЛКОВА/