БФС спечели проект за 1 милион от ФИФА за супер модерна LED-система за ст. „Васил Левски“

0
-
-

БФС спечели първи по рода си проект за изграждане на LED-система на Националния стадион „Васил Левски“, съобщава БЛИЦ. Това стана ясно от визитата на директора на ФИФА за Европа Бьорн Васало , който се срещна с президента на футболния ни съюз Борислав Михайлов и вицепрезидента Атанас Фурнаджиев.

Проектът е на стойност над 1 милион лева, а системата вече се инсталира на Националния стадион. Модерното съоръжение ще подпомогне въвеждането на реклама по време на мачовете и е съобразена с всички изисквания на ФИФА и УЕФА за провеждане на международни футболни срещи.

Новата инвестиция ще вдигне допълнително нивото на Националния стадион по отношение на визуализацията и инфраструктурата.

Високопоставеният гост остана очарован от футболната база в „Бояна“ и определи условията в нея на световно ниво. Васало изказа своите добри впечатления към първите мъже в българския футбол и обеща отново да гостува в нашата страна на дерби мач. Впечатлен от базата, той обявил, че ще ортанизира международен семинар с участието на представители от над 20 страни на територията й.

loading...