Берое шокира Левски! Поиска близо 6 милиона за звездата си

0
villa88
-

Левски набеляза трансферна цел №1. Става дума за нападателя на Берое Себастиан Вия, който от началото на годината демонстрира много висока класа из родните терени. Шефовете на заралии обаче шокираха „сините“ с цената на колумбиеца, около когото гравитират куп скандали. От Стара Загора са поискали 2 800 000 евро (5 600 000 лева) за Себастиан Вия по време на официалните разговори между двата клуба, които са се провели наскоро. Огромната за родните стандарти сума е охладила страстите в преговорите, но „сините“ в никакъв случай не са се отказали от привличането на Вия, който продължава да е заплашен от присъда след жалба от приятелката му за домашно насилие.

Очаква се през лятото отново да се водят преговори между Левски и Берое и евентуално цената на Себастиан Вия да бъде намалена с клауза, според която заралии да взема голям процент от печалбата при бъдещ трансфер на колумбиеца.

Припомняме, че собственикът на Левски Наско Сираков обеща мащабна селекция по време на лятната пауза, която да включва минимум пет нови попълнения. На „Герена“ вече работят усилено по издирването на бъдещите нови попълнения./ „Мач Телеграф“

Николай Костов с ултиматум в Левски