Берое без българин срещу Левски! Босът вади нов договор за Ачиари

0
hose luis achiari

Берое се подготвя да поднесе нова изненада срещу Левски. През есента заралии стигнаха до трите точки у дома срещу този съперник. И в тима са уверени, че могат да си тръгнат с актив от „Георги Аспарухов“. Очаква се в стартовия състав да няма нито един българин, а треньорът Хосе Луис Ачиари да се довери на изцяло чуждестранен легион.

Аут заради наказание е Себастиян Вия. Вместо колумбийската звезда, на върха на атаката ще действа Вини Трибуле, който преди време бе в полезрението на Левски. Най-вероятно Роналдо Камара ще бъде на пейката, защото старозагорци ще заложат на по-дефанзивен подход. Те ще разчитат да изненадат противника на контраатака. Именно по този начин победиха сините под Аязмото. Предстои да видим дали този подход ще сработи отново.

Берое изглежда като сигурен за мястото си в елита през следващия сезон, стига да няма проблеми при получаването на професионален лиценз. Собственикът Ернан Банато е доволен от работата на треньора Хосе Луис Ачиари. Аржентинецът умее да създава добра атмосфера и да държи звездите доволни. Затова и ще получи договор и за следващата кампания. Той пое състава през зимата, след като друг аржентинец – Густаво Араголаса, бе освободен./ „Тема спорт“

Левски вади поне милион за селекция?