Бербатов каза ще бъде ли заменен от Стенли като кандидат за президент на БФС

0
-

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов коментира слуховете, че ще има вътрешна рокада в екипа и Стилиян Петров ще бъде издигнат за президент.

„Има слухове, постоянно вървят някакви слухове по някои теми. Няма как да се случи. Аз, Мартин и Стилиян сме се разбрали. Може да се каже, че и тримата сме президенти. Аз държа на приятелите си, на човешките взаимоотношения. Когато има проблем, той може да бъде решен, когато се събираме ние тримата и си правим Конгрес. Тъй като аз ценя тяхната помощ и лоялност, знам през какво са минали през тези години, виждам и усещам какво иска да се направи с тези слухове, да се сее раздор между нас, но това е невъзможно. Ние тримата се допълваме. Всеки има своите плюсове и минуси. Ние сме един вид коректор на нас самите.

Разбрали сме се, че аз трябва да бъда лицето, но ние тримата сме президенти. За мен човешките качества са важни. Не искам да влизам в дребнотемия. Всеки има право да казва, какво иска. Аз искам да се концентрирам върху позитивните неща“, каза Бербатов.