Бербатов към абитуриент: Защо си извън колата? Да не съм те видял! Това ви прави загубеняци (ВИДЕО)

0
-
-

Една от най-големите звезди на родния футбол – Димитър Бербатов – за пореден път даде нагледен пример какво не трябва да прави младото поколение. Футболистът стана неволен свидетел как абитуриент е излязъл от прозореца на колата си по време на празненствата за завършване на средното си образование.

„Вече е тук сезонът на абитуриентите, на баловете. Еуфорията сред децата – младежи и девойки, е голяма. Но тази еуфория може да се изразява по различни начини, а не по този, който ще ви покажа и който мисля, че не е правилен.

За тези, които си мислят, че са много готини. Ето – типичен пример на човек, който не знае къде се намира. С балона, извън колата. После защо се случват трагедии, нещастия“, споделя Бербатов.

„Защо си извън колата? Защо си извън колата? Защо си извън колата? Да не съм те видял”, се скара бившият футболист на момчето, което веднага се прибра в колата.

„Това няма да ви направи готини. Казах ви го и преди – ще ви направи загубеняци. Готини и победители ще сте, ако имате план за живота след абитуриентския бал“, добавя Бербатов, който от дълги години има фондация, подпомагаща талантливите български деца.

loading...