Белия: Надявам се поне още един нов да дойде на лагера! Подновихме комуникацията с френския клуб (ВИДЕО)

0
nikolai kirov 1
Снимка: beroe.bg
-

Старши треньорът на „Берое“ Николай Киров говори пред клубната камера след равенството с полския „Подбескидже“.

„Важно е стъпка по стъпка да подобряваме нещата. Неприятно е, че постоянно трябва да сменяме футболистите в защита, това води до липса на взаимовръзки между самите състезатели. Най-важно обаче е здравословното състояние.

Радвам се, че младо момче отбеляза гол. Това са им първи стъпки, хубаво е да повдигат самочувствието си. Стараят се всички момчета. Това са им първи допирни стъпки с първия състав. Важно е да се учат от по-големите. Който е съвестен и старателен, ще пробие.

Направихме няколко добри изнасяния, контрапреси, но все още сме далеч от оптималното си състояние. Предстои ни доста работа и в двете фази.

Надявам се поне още един нов да дойде на лагера, да помогне, защото някои са сами на своите позиции и се налага да играят доста дълго време, а и да свикне по-бързо с отбора. Хубаво е, че се поднови комуникацията с френския клуб. Надявам се там от 1 февруари всичко да е изчистено и двамата да са в Стара Загора. Работим всички, отделяме доста време за селектиране. Дано успеем да изберем правилните хора и всичко да протече по доста по-бърз начин“, коментира Киров.

loading...
предишна статияФеновете не искат Пирин да играе с македонци!
Следваща статияГонзо: Докато аз съм директор на националните отбори, чужд играч, с чужд паспорт, с друг цвят на кожата, няма да играе в българския национален отбор
0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments