Българският национален отбор на път към Евро 2024

0
bg stadion
-

Без съмнение, всеки един любител на една от най-популярните спортни дисциплини в световен мащаб се вълнува за предстоящото Европейско първенство по футбол, което през 2024 година ще се проведе в Германия. Разбира се, все още не е известно кои отбори ще се изправят едни срещу други в ожесточена борба за купата.

Както повечето от вас вероятно знаят, националните отбори са групирани в няколко категории. От всяка една група на първенството ще отидат два отбора. Българският национален отбор е в група G, наред с Унгария, Литва, Черна гора и Сърбия. Например, ако България играе срещу Унгария и спечели, това би означавало, че лъвовете ще трябва да победят още два отбора, за да преминат успешно към първенството.

България срещу Черна гора

Съвсем наскоро стана ясно, че Българският национален отбор ще се изправи срещу национала на Черна гора. Този мач ще постави началото на квалификациите за Евро първенството през 2024 година. Датите на събитията бяха пуснати преди няколко дни в мрежите, което даде възможност на феновете на спорта да се запознаят с предстоящите през 2023 година мачове. Този между България и Черна гора ще се състои на наша територия на 24.03.2023.

Според надеждни източници, на нашите таланти им предстои сериозна подготовка, която ще им помогне да се представят на нужното ниво по време на предстоящата игра. Почитателите на спорта стискат палци лъвовете да успеят на спечелят нужния брой мачове, за да отидат на първенството.

Три дни след мача с Черна гора, българите ще трябва да се изправят и срещу Унгария. В този случай обаче Унгария ще бъде домакин на 27.03.2023 год. Момчетата на Кръстаич ще гостуват и на Литва през месец юни, а малко по-късно същия месец ще станем домакин на Сърбия. Как точно ще се разиграят тези толкова очаквани срещи предстои да разберем.

Кога ще могат феновете на футбола да закупят билети

Все още няма ясна информация относно закупуването на билети за мачовете, които ще се състоят на наша територия. Това е разбираемо, имайки предвид, че до първият квалификационен мач има доста време. Феновете могат да са сигурни, че, когато те са пуснати в продажба, това ще бъде обявено в официалните български платформи за футбол.

Какви са прогнозите за предстоящите квалификационни мачове?

 

Според експерти, талантите на Младен Кръстаич имат голям потенциал и вероятността те да си извоюват място на Европейското през 2024 съвсем не е малка. Разбира се, все още е рано да се правят категорични анализи, но както споменахме, за нашите футболисти предстоят тежки тренировки, които ще ги вкарат във форма.

Спортните запалянковци, които няма да успеят да присъстват физически на вълнуващите събития ще могат да следят целите игри от комфорта на дома си. Редица наши платформи за онлайн залози предлагат не само ротативки, но и възможност за излъчване на спортни събития на живо.

Или казано по друг начин, всеки един всеки, който подкрепя лъвовете ще може да гледа мачовете, а защо не и да изпробва няколко ротативки 40 линии по време на почивката между първото и второто полувреме. Вярваме, че вече се вълнувате за първия квалификационен мач между България и Черна гора. Съвсем скоро всички ние ще можем да станем зрители на това зрелищно събитие.