Бабич: Може да извлечем позитиви, въпреки загубата от Хебър

0
oleksandar babich
Снимка: facebook.com/OfkPirinEoodBlagoevgrad

Старши треньорът на Пирин Благоевград Олександър Бабич каза, че отборът може да извлече позитиви, въпреки отпадането от Купата на България след загубата с 1:2 от Хебър Пазарджик на стадион „Георги Бенковски“.

„Допуснахме колективна грешка, трябва да сме по-концентрирани в заключителните минути. През първото полувреме имахме няколко отлични възможности. Имахме нужда от гол. Днес бе един много емоционален и тежък мач. Неслучайно имаше толкова жълти картони“, започна Бабич.

„Въпреки крайния резултат, можем да си извлечем позитиви и да вървим напред. Към момента не сме съсредоточени в класирането в първенството, това беше полуфинал за първенството. Бяхме концентрирани върху мача за Купата. Показахме едно добро ниво срещу Хебър, въпреки че те продължиха“, добави той.

„На първо място играхме за нашите фенове. Те са на ниво, без значение от резултата. Работим, за да бъдем единни. Ще имаме повече информация за Арда след мача им за Купата срещу ЦСКА. Най-важното е да се възстановим от тежкия мач днес“, завърши Олександър Бабич.