Азар ще се мъчи в Реал Мадрид до дупка

-
-

Еден Азар заяви, че иска да остане в Реал Мадрид още един сезон.

„Бих искал да остана. Винаги съм го казвал. Да се ​​надявам да играя. Всичко, което очаквам с нетърпение, е да изляза на терена, за да докажа, че все още мога да играя футбол.

Хората имат съмнения, това е нормално. Разбирам много добре. Но що се отнася до моето мнение, мисля да остана догодина. Трансферът не е на дневен ред. Но никога не се знае със сигурност.

Какво може да ме накара да променя решението си? Не знам. Единственото, за което мисля, е играта. Затова и не си помислям да напускам. Дълбоко в себе си чувствам, че мога да донеса нещо на отбора. Усещам го, това е всичко.

Ако направя малък принос, хората отново ще повярват в мен. Може да си кажат, че са сгрешили, като са ме изоставили. Просто трябва да играя няколко минути.

На Световното първенство играх един мач, два мача, три мача и добавих. Това ми трябва. Не казвам, че след три месеца отсъствие ще играя и ще вкарам пет гола. Не, имам нужда от малко време, а в Реал Мадрид… не получавам такова. Знам, че все още мога да играя моята роля“, каза халфът на Мадрид.

Ботев (Пд) подписа със защитник и халф, минал през ЦСКА-София и Лудогорец