Ас на ЦСКА-София: Време е да се преместя на ново място!

0
Снимка: levski.bg

Крилото на ЦСКА-София Едвин Джеси говори за своето бъдеще пред ганайската медия modernghana.com. Атакуващият футболист разкри дали ще продължи кариерата си в ЦСКА-София, след като много информации сочат, че той ще напусне „Армията“.

„Не беше лошо в България по време на пандемията, защото случаите на заразени с коронавирус бяха по-малко. Единственото неприятно нещо бе, че освен хранителните магазини, нищо друго не работеше. Наскоро подновихме тренировки и съм много доволен от това“, заяви Джеси предизвика

„По време на пандемията прекарвах дните си в хотелската стая. Понякога бягах в парка. С мен беше и моят Ps4 и така се задържах по-дълго затворен. Не е вярно, че съм бил под карантина. Не знам защо разпространиха такава информация. Аз съм в България от четири месеца. Защо трябва да съм под карантина? Казаха, че съм се прибирал в Гана. Как трябва да съм пътувал до страната, като нямаше полети?“, отговори крилото на ЦСКА-София.

Едвин Джеси говори и за предстоящите мачове без публика.

„Ще бъде странно да играем пред празни трибуни. Това са моите очаквания. Ще бъдат като приятелски мачове, защото тогава не играем на големи стадиони, а по-често на тренировъчни терени. Ще е много странно“, добави още той.

Ганаецът говори и за бъдещето си в ЦСКА-София.

„Ще бъда честен. Хората очакват, че ще сменя отбора си. Мисля, че е време да се преместя на ново място след две години в София. Бях в САЩ шест месеца, но се върнах и се представих добре с екипа на ЦСКА. Мисля, че е време да продължа напред. Бешикташ е много голям клуб. Не мога да кажа много за тези информации, но нека видим какво ще се случи“, заяви Джеси.