Ас на ЦСКА-София се завръща в игра след 6 месеца! Нападател се прибра в Шотландия

0
botev plovdiv cska rafael enrike
Снимка: cska.bg

Крилото на ЦСКА-София Енрике Рафаел ще запише първите си минути след тежката травма в коляното в контролите в Испания, съобщава „Тема спорт“. Бразилецът ще се завърне на терена след 6 месеца пауза. Той се контузи в началото на юли 2019 г. и претърпя операция, но вече се готви наравно с отбора. Треньорът Крушчич заяви, че Енрике се нуждае от още малко време, за да се завърне на терена, но постепенно набира скорост и се очаква да играе в Испания.

Нападателят Тони Уот пък е пропуснал малка част от подготовката в Турция заради семеен проблем. Единствено той и Енрике не взеха участие в проверката с Каспий в четвъртък (4:0). Уот явно се е завърнал до родната Шотландия, но ще се присъедини към отбора в Испания без забавяне.

Жеферсон пък се е прибрал в София в четвъртък и ще пътува с червените за Марбея. Бразилецът пропусна целия първи дял от подготовката.

Очаква се развитие около изтичащия договор на Пинто. С контракти до лятото са също Бусато и Албентоса, като в техните споразумения има клауза за удължаване с една година.