Ас на ЦСКА 1948 пред KOTASPORT: Ние сме най-добрият отбор! Бием всички до края и сме убедително първи (ВИДЕО)

0

Футболистът на ЦСКА 1948 – Димо Атанасов, гостува в „Студио Дерби“ на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов, той коментира представянето на „армейците“ и целите пред клуба.

„Футбол без напрежение няма как да се играе. Всеки си има цели, които гони. Трябва да се свиква с това нещо. Който не може да свикне с напрежението, не става за футбола.

Ние сме най-добрият отбор във втория ешелон. Показваме постоянни игри. Следваме добра линия и мисля, че до края ще останем на първото място.

Нашият отбор е съставен от опитни футболисти. Няма нужда аз да им казвам нещо. Играли са в доста силни отбори, ставали са шампиони, били са национални състезатели.

И купата, и първенството са много важни за нас. Всички знаете, че влизането е елита е много важно за нас, но не отписваме и купата. Играем всеки мач за победа.

Във Втора лига има отбори с много лоши терени, които изравняват качествата. Това, което ние опитваме да налагаме като стил на игра, по тези терени не може да се получи. Трябва да се пренастроиш за такива мачове. В някои моменти успяваме, в други не успяваме. Очакваме да спечелим всички мачове до края и да станем първи убедително.

Борбата е между нас и Септември. Те са ни единственият реален конкурент. Но всеки може да препъне всеки, ако не си концентриран. Ще е интересно, има доста мачове до края.

Всичко в ЦСКА е на много високо ниво. Клубът се развива постоянно и в годините ще продължи да се развива с още по-високи темпове“, коментира Димо Атанасов в „Студио Дерби“ на KotaSport.com.