Араби със смешна оферта за ас на ЦСКА-София

0
cska kiril despodov maurides

ЦСКА-София е получил оферта от арабски клуб за нападателя Мауридес, твърди „Тема Спорт“. Предложението обаче е за скромните 200 000 евро, а клубът иска поне пет пъти повече за правата на бразилеца. Интерес към него има и от Китай.

ЦСКА-София е склонен да трансферира Мауридес, но само в случай на изгодна оферта. Той бе закупен през лятото от елитния португалски Беленензес за около 500 000 евро.

Мауридес направи силен старт на сезона, но от септември нататък спука гуми и приносът и формата му рязко спаднаха. Затова и червените едва ли ще откажат добро предложение. Освен това те имат още двама централни нападатели – Али Coy и Евандро. Последният още очаква шанс като титуляр в първенството. През есента той оставаше извън сметките заради паспорта си извън ЕС. Възможно е преди началото на втория дял Евандро да получи българско гражданство, за което процедурата бе задействана преди месеци.

Мауридес стартира подготовка с ЦСКА-София от първия ден, а вчера демонстрира добро настроение в заниманията. Клубът публикува видео с негово участие. Мауридес танцува, като имитира лунната походка на Майкъл Джексън. „Вижте Краля на попа“, написаха от ЦСКА-София в социалните мрежи.