Английски клуб иска да продължи договора на бивш директор на ЦСКА-София

0

Английският Уотфорд иска да продължи договора на бившия директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета, съобщава „Sportitalia“.

„Стършелите“ се надяваха да се върнат обратно във Висшата лига този сезон, но претърпяха много сериозно разочарования заради последователната кампания в Чемпиъншип.

Те се класираха на единадесето място и пропуснаха да се класират за местата даващи право на участие в плейофите, като останаха на шест точки от тях.

Въпреки че не са доволни от начина, по който се разви кампанията, Уотфорд планира следващия сезон със спортен директор Джарета.

Според италианския телевизионен оператор „Sportitalia“, в Уотфорд работят върху нов договор, за да продължат сътрудничеството си с бившия директор на ЦСКА-София.

Английският клуб иска да продължи с Джарета и да го заключи при новите условия, за да продължи да работи в ролята си на „Викъридж Роуд“.

Очаква се Уотфорд да бъде активен през летния трансферен прозорец, тъй като те се стремят да преформатират отбора си, за да може да преследват промоция през следващия сезон.

Джарета пое ролята си в Уотфорд през лятото на 2020 година, след като преди това работи в ЦСКА-София.